28.3.2010

Auringon väriä






Pörröpaljettilangasta lötkö päästäisliina pelkillä ketjusilmukkalenkeillä. Jotain uutta vaivatta, niin mieli virkistyy. Nämä on niitä krääsäaikoja, että pienen täytyy saada säätää ja traditiokopalla tulee vanhojen koristeiden myötä muistoja mieleen. Tänä vuonna keksin virittää pitkän langan huoneensa poikki ja siihen sai pienin koristepyykkipojin ripustaa mielensä mukaan koristeita. Suurin osa killuu nyt siellä ja tasoille jää paremmin tilaa hoitaa normaali arkea. Noi piipunkrassitiput on mun mielestä hauskoja, kun osa niistä kärsii säilytyksessä melko huolellisesti ja näyttävät sitten tosi kovaa elämää viettäneiltä. Sellasta yksilöä ei kertakaikkiaan voi päästää estradille. 

Yks kyselee kirottuja sukkiaan. Onpa outoa puhetta tänä aamuna?! Sanoin, että siellä, missä niitten kuuluukin olla. Höpisee, että uskaltaako niitä vielä laittaa, ennen kuin kirous on haihtunut.... Aah. Parsin toisen sukan aamulla ja ekat yritykset meni sudeksi. Lanka rullaantui myttyyn ja kahteen kertaan revin kaikki irti ja ilmeisesti kielenkäyttö ei ole ollut kovin nättiä. Toisella kerralla muistaakseni lupasin repiä koko sukan ja heittelin langanpätkiä pitkin ja poikin. Kolmas kerta eri langalla sujui, mutta katti hyökkäili langan kimppuun, että sain sitä heitellä meneen ja osin kuolasta työtä oli tietysti kiva käsitellä. Tänä aamuna ei oikeen mikään ole onnistunu kerralla. Positiivista tietty, että toiset saa nauraa mun kustannuksella ja kiusata lisää, kun on otollinen maaperä.

Jättäydyin suosiolla sivuun taimipurkkien laitosta. Nyt vasta laitetaan tomaatit, mutta hyvin ne ehtii. Päätettiin vielä niin, että laitetaan ne keittiön ikkunalle, kun siinä on päivänvalolamppu paprikoilla ja ainakin muistaa sitten kastella, kun ovat aina silmissä.   

Otteet kovenee meikäläisen läskinmyyntioperaatiossa. Joskus noudatin pidempäänkin luonnonhygienian periaatteita ruokavaliossa ja olin kai muutenkin aina tikkulaiha. Viihdyn paremmin nahoissani vähän muodokkaampana, mutta kuukausi sitten otin uudelleen muutamia juttuja käyttöön ja alottelin liikkumista juuri tämän painopudotustavoitteen takia. Eipä tramaattista vaikutusta =). Olen jo pitempään seurannut Olli Postin viidakkomiestä ja raakaveljesten viisauksia, että myös superfoodeihin voisin perehtyä paremmin. Lisäenergia ja terveys ei koskaan ole pahitteeksi. Tässä on nyt hyvä sauma rukata ravintopuolta kokonaisuudessaan, kun kerran jotain tulee yritettyä. 

Nyt mun tarvii pyytää toista ottaan farkunlahkeisiin sovitus ja vaikka ei näytä olevan paras päivä nypertää mitään, niin meinaan kumminki ne lahkeet lyhentää. Alkaa lomaviikko ja haluan kaikki rästityöt pois, ettei päivät hupene semmosiin.  

  

2 kommenttia:

  1. Minä taas haluan päästää ne pahnain alla lyttääntyneet tipuset estradille kaatuilemaan ja oikomaan höyheniään..=)

    Ihana pörrö-lötkö-liina. Sopiva Sulkasatoisten tipujen alunen.

    VastaaPoista
  2. Tulee mieleen, että ne onnettomat tiput kävis johonki kärpäsaskartelupiiroksen tyyliseen koomikkoasetelmaan.

    Kärpäsesimerkki


    Voi olla, että laitapuolen tiput pääsee vielä tekeen performanssin pörhöareenalle =).

    VastaaPoista