13.5.2010

Kaikenkarvaista


Eilen illalla toinen kandidaatti kokeili piilotemppua, muttei sitte malttanu kaverinsa malliin pysyä piilossa, vaan tuli kuikuileen ja kertoon, että olen täällä sängyn alla, mutten enää jaksais lymytä. En heti reagoinu ja siitä sitten pikkuhiljaa intoutu elvisteleen oikeen kunnolla. Lopulta käskin ovea kohti, kun ei enää mikään paikka saanu olla rauhassa. Ei vaan olis lähteny millään. Sorruin viimein houkuttelemaan kermalla, jonka vein ulkorapulle, ettei olis tarvinnu koskea kattiin. Ei ketkula menny ovesta ulos ja lopultakin jouduin nostaa, kastaa, pestä käsiä jne. Aamusta sitten kermavirhe kostautu odotetusti. Sama elvis on vetäny koko repertuaarinsa läpi karvat oudosti pörröllään ja silmät tapilla sekä kerjänny niin urakalla, että ei voi olla. Lopulta oli viisainta vaan mennä jääkaapille. Toinen veti pään yli kieppiä suvereenisti pariin otteeseen vielä siinäki vaiheessa. Oih. No on ainakin naurukiintiö täyteen jo heti aamusta.

Toinen kaveri, joka keväinen sisään tunkeva kivikkokimalainen, on tänä aamuna heitetty pihalle jo kerran. Tää on sellanen neliöperänen kromosomihirviö, joka jaksaa ihmetyttää, kun ei keksitä, mistä se kulkee. Pitää vaan niin kovaäänistä mölinää, että pakko se on häätää. Luultavasti en tänä aamuna olis heränny kuudelta (nyt on niin rankka väsymys niskassa), mutta kaveri piti huolen ajotuksen pitävyydestä.

Pari tuntia myöhemmin mietin ääneen, että miks ihminen on herätessään niin kovia kokeneen olonen; naama turvoksissa, tukka klänässä, liikehtii hitaan raihnasesti ja jopa huoneilma tuntuu vaativan 'huuhtelua'. Meinasin, että on niin ku olis selkäänsä saanu. Toinen siihen, että jospa unilepo on synonyymi selkäsaunalle. Niin. Onhan näkemys, että kurmootuskin loppupelissä virkistää, kun se virkoominen on lusittu. Tosin kuulin kyllä lisämietinnänkin, että kieliikö mun väsymys siitä, etten ole saanut kunnon selkäsaunaa. Hmm. Juttu jäi siihen, kun ikkunalta vastas mäntykimalainen. Nyt on jo kaveriheimokin löytäny polun. Mikä niitä vetää....joku haju.....kielon tuoksu tietysti =) .






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti