28.6.2010

Lapiollinen kerrallaan

Aika tasasta lapioimista elämä on ollut jo jonkun aikaa. Ensin tehtiin urakalla, mutta heti toisena päivänä jo älysin, että nythän ollaan lomalla, eikä huonot paikatkaan kestä älyttömiä. Perhostellen ja rauhassa vein lajikenyssäkän sinne ja toisen tänne. Varsinaista perustavaa maanvaihtoa tein vaan korkeintaan kymmenen kuormaa toisena päivänä. Sen jälkeen on uuden maan tuomisessa ollut hiljasta, mutta valmista ruohomätästä on tullut vietyä kehitysalueen laitamille, missä sopivaa kuoppaa löytyy pitkäksi aikaa. Siunaan edelleen jo perustamiani hiekkareunuksia. Pari vuotta sitten perustetut ja samantien unohdetut oli helppo lapioida siistiksi. Leveäkin nurmikaistale lähti tosta vaan ja metritolkulla tuli siistiä jälkeä tunnissa.

Helteitä on riittänyt. Tänään mietin, että mitä jos olisin vaan bikineissä. Perinteisesti varasin 'paniikkivaatteen' hollille, mutta jotenki kävi, että meidän rauhallisella tiellä oli yhtäkkiä liikennettä. Meni hermot, kun retuutin kännyä, hanskoja, leikkureita, kenkärisoja ja päärättiä sen paniikkivetimen lisäksi mukana. Jotenki ne kaikki oli jatkuvasti väärässä paikassa. Olin yhtäkkiä kyykyllään jossain huitsun missäsattuu ja tasan vaan ne bikinit päällä ja auton ääni läheni =). Koska oikeen tulen tarpeeksi vanhaksi tai viisaaksi, että olen vaan, enkä välitä. Ne toisethan siinä kärsii - miksi niitä säälin. Säälihän on sairautta. Vaikka ei se oikeesti ole. Sääli on yks arvokkaimmista ihmisen ominaisuuksista. Jos se puuttuu, ei paljo muuta voi toivoakaan. Nyt menee sivuraiteelle....mitä olin sanomassa...niin...siis...että homma eteni kuitenkin tänään vielä hitaammin takutessa muka oheismateriaalin kanssa.

Tänään oli kohokohtana saada uusi omanhenkinen ihminen lähemmäksi. Olen aina tiennyt, ensisilmäyksestä lähtien, että meillä on jotain yhteistä sarkaa. Eteenpäin ja parempaan se vie joka tapauksessa. Symboliikka oli myös niin kohdillaan, ettei voi enää enempää olla - helmi kahdessa eri asiassa. Kiitos kaikkeudelle!

Nyt pitäis osata mennä nukkumaan. Illat on kauniita ja on loma, mutta jostain kumman syystä herään niin älyn aikasin, että yötä olis nukuttava iltapuolesta sitten kumminkin. Kai mää meen sitte.



  

Meidän talon prototyyppi ja varsinainen kuva =) . Huomaakste, miten uus terassi ei sovi vanhaan taloon, mutta se on edelleen parasta !!! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti