18.6.2010

Lomps

Olihan jo pikkasen vaativaa tää viikko ja kun unohdin epa-kalaölykapselini kolmena päivänä peräkkäin, niin meinas iskeä totaalinen dementia. En muistanu mitään, vaikka känny oli puolillaan muistutuksia. Nyt olen mättäny tupla-annosta pari päivää ja meinaan jatkaakin vielä. Alko viimein loma, mutta sitähän ei tajua vielä pariin viikkoon ja hyvä niin, kun ainakin lähipäiviksi on vielä ohjelmaa. Kuuden aikaan oli uimakoululaisen kanssa tasotuttu sen verran, että voitiin alkaa keittiöpuolella tiimityötä. Onneksi se on harjotellu pihakeittiöllään niin ahkerasti ja muutamat kerrat on tehty ainakin toista laatua jo ennenkin kimpassa. Saatiin savu- ja graavikalamössöt palikkarakennelman väleihin ja aikataulu piti. Vielä kerittiin pienelle rennolle iltakävelylle tuulettaan katteja, kun niillä tuntu olevan ylimäärästä energiaa.





Mitähän tälle kuvaominaisuudelle on tapahtunu, kun en osaa sen kanssa enää mitään. Iha sama. Olkoon noin.

Meinasin jo simahtaa kertaalleen, mutta kummiski kampesin vielä hoitaan pakolliset pesut ja laittaan kaiken pahimmin repsottavan ojennukseen. Kaikki hyvin ja hyvää lomaa mulle =).

3 kommenttia:

  1. Vitsit miten hyvät profiilit kateilla tuossa mustan et punasen kohtaamisessa.

    Ja onnea sinne kultakutriselle uimakoululaiselle!

    Ja ennenkaikkea tuulista / tuulettavaa loman alkua!

    VastaaPoista
  2. Joo. Väijystä hyökkäys, eikä siinä kamera pysyny mukana, kun musta ponkas ilmaan ja poikittain puolilentoa pitkälle peltoon karkuun.

    Kiitos, kyllä on nyt juhlittu ja vilinää riittäny tällä mäellä. Huomenna sitten uusinta.

    Tuuletus on tarpeen; sen verran rankat hermoromahdukset tuli taas vetästyä aamusta. Vieläki huimaa. Mutta antaa nyt pöllytä, kun kerranki jotain irtoo.

    VastaaPoista
  3. On menoa ja meininkiä sun kuvissas! Kivaa katsottavaa ja luettavaa. Vauhdikasta lomaa niin kisuille kuin ihmisille.

    VastaaPoista