3.4.2010

Rautaromua

Pientä jännitysmomenttia pohjalle. Näin unta, että halusin yläleuassa olevat hammasraudat pois (pienenä on näitä ollut kaikenlaisia, kun pitemmällä aikavälillä kammettiin leukoja komeempaan asentoon). Tuntui, että suussa on turhaa tavaraa ja nyt riittää. Kertaalleen otin kitalaesta hampaisiin kiinnitetyn ns. yöraudan pois, joka oli kuitenkin ollut muka pysyvästi. Siitä katkesi lenkit ja niitä vääntelin erikseen pois hampaiden koloista. Vähän myöhemmin olin kotona exäni seurassa ja hänen ihmeekseen purkasin suustani vielä 4 cm pituisia juuriharjan piikkejä muistuttavia ruosteisia rautapätkiä melkein puolen harjan verran, punaselle viltille muuten =D. Löytyi vielä yököttäviä nukkapalloja parit lopulta. Voisi kuvitella, että helpotti, mutta unessahan jotain tollasta voi tehdä ihan ohimennen. Kyllä siinä joku nainenkin oli ällistelemässä, että miten voi olla.

Hampaiden lähtö saattaa tietää ikävyyksiä, mutta mitenhän on tällasen rautarojumäärän kanssa, kun jotenkin se kuulostaa vähän ylimääräseltä lähteepäälle. Voi johtua pelkästään siitä, etten vierottanu itteeni kahvista vielä ja se asettaa pienen haasteen tuleville päiville. Eilen polkiessa oli hienot tykytykset vähä turhan pitkään. Ritsalle kuuluu siis myös kivaa.

Minäpä tilasin eilen pilvet veks tiettyyn kellonaikaan ja kun se meni läpi, otin terassilla aurinkoa lukiessani. Eipä hienoa! En muistanu tilatessa mainita mitään ajasta, että hiukan ehkä olisin ottanu enempikin, mutta luultavasti sain juuri sen, mikä oli passeli.

Muuten kevät on perinteistä siivousaikaa, että herkästi lähtee viemään silmään pistäviä juttuja pois valokiilasta. Yleisilme onkin sitten yllättäen melko hyvä ja pari kaappiakin tuli sutastua kuntoon samalla. Jääkaapin pistin siihen malliin, että melkein valo vaan jäi. Aina vähän helpottaa tulevaa toimintaa. Yläkerrassa eteni hyyskäprojekti ja polttopuun teko pääsi alkuun, kun lumet lähti autetuilta paikoin.

Sit olis taas lähtemistä ja palaamista. Ei tarvii miettiä, että mitähän seuraavaksi tekis. Ensin kuitenkin siihen kahvin keittoon. Oih.  

3 kommenttia:

  1. Jousimies-Kuu on hyvää aikaa lähtemiseen.

    Nuo hammasraudat, niitten oikomis-kurimus-järjestys-tehtävä lie sulla retro-Saturnuksen transiitti kuullesi,
    poisto Pluton sekstiili punaiselle Marsillesi..
    taivahallakin Venus neliö Mars.

    Mikähän eilen sai tuon puunaamisen päälle, kun minäkin jynssäsin hellaa ja pyyhin kaappien ovia kyökissä tiskatessani ku viimestä päivää?
    Oisko tuo "selättämisen" kentauri Bienorin hygieeninen kolmio Hygiea 11 Leijonaan?

    VastaaPoista
  2. Minäpä kakistelen suustani unissani jotain purkan tapaista paksua tahnaa. Sitä aina vetelen kidasta metreittäin, semmoista käsivarrenpaksuista jöötiä... En tiedä helpottaako tommoinen "puhdistautuminen" mitenkään.
    T:Pluto

    VastaaPoista
  3. Unet on välillä käsittämättömän miellyttäviä ja järkeen käyviä o.O

    Mitä jos Pluto tää meidän kohdalla kuitenki viittais johonki sanomisiin ;)

    VastaaPoista