19.4.2010

Katellaan rauhassa

Olispa jotain kivaa tai hyödyllistä kerrottavaa. Olispa kiva, jos osais olla hiljaa, kun ei ole minkään valtakunnan asiaa. Eipä tule ainakaan suuria yllätyksiä ja sopeutumisvaikeuksia.

Iltateellä harrastettiin mm. tosi järkevää nykyaikasta tavutuslausuntaa Helsingin kauppiaitten kirjainlyhenteellä tuntuvasti liiotellen, kun ekaluokkalainen sen alotti ja jakso jatkaa kans. Voiko enää ajanvietteet fiksummaksi mennä? Epäilen. Pyyhin pöydän tavallista huolellisemmin jälkeenpäin =) . 

On vähän outo olo, kun en viihdy kotona koneella, enkä lue tai kirjota muutenkaan. Vuosikausiin tartuin haravaan ja rapsutellessa saakin vaan olla. Polkemisetkin on menny ihan vaan ihmetellessä. Tänään vasta otin uuden kirjan 'lenkille'. On ollut tärkeitä kohtaamisia ja niissäkin mukana levollinen oleminen. Kumma väsymys myös jatkuu ja kirjotusvirheitä tulee huippupaljon, että häpeämättä ajoissa nukkumaan vaan. Kyllä tämäkin ohi menee.





Jotain uutta puskee pintaan ja se vaatii odottelua - eikä vapaa tilakaan ole pahitteeksi.
  

2 kommenttia:

  1. Uusi kasvu puskee pintaan, niinpä, ja aina sitä jaksaa onneks joka kevät ihmetellä kukkapenkissä,
    pyllistellä tarkistamassa plantaasiaan..

    Sama kumma väsymys täälläkin, tai sellanen todella raskas olo aina aamulla, tuntuu ettei millään saisi edes silmiä auki tai ruhoaan ylös.
    Saturnus sulla vielä tarkempana väsyttämässä, mulla ei ole kuin sekstiili "ylösnousulle" eikä sekään niin tarkka.
    Ja Uranuksen oppositiolla pysyt poissa koneelta.
    Hyvää se tekee. Kuu siinä sulla sormella osotettuna.

    Täällä satoi rakeita tänään ja Nasan sivuilla oli hieno kuva tuhkapilvestä salamoinenn tulivuoren yllä.

    VastaaPoista
  2. Pilvet ja rakeet lopulta puhdistaa, mutta niin puhdistaa se kasvun seuraaminenkin.

    Lohduttavaa, että väsymykselle löytyy selitys kuvioistakin.

    Nyt aamulla päätin, että töitten jälkeen kokeilen fyysistä uutta alotusta. Otan vesurin takakonttiin messiin. Olen osallistunu lähinnä paperi/tiedosto/kuvapuolella, mutta katotaan, miten maistuu. Tomaatit tarvis kans vaihtaa isompiin purkkeihin, mutta toivottavasti en ole ihan kuollu loppuiltaa.

    VastaaPoista