17.12.2010

Hooo....loma

Nyt se odotettu loma sitten alkoi! Luultavasti menee kaikki pari viikkoa ennen kuin asiantilan ymmärtää ja meinaa ruveta nauttimaan, mutta otetaan nyt päivä kerrallaan. Huomenna sais hakea entisen autonsa huollosta. Mielenkiintosta on kokeilla viikon tauon jälkeen, että haluanko sittenkin sen takas vai onko kottero se, mikä jää. Sen verran sanon, että hermot ei kestä lagittavaa yhteyttä (ei sitten missään muodossa, eikä missään tilanteessa ja sitä on nyt niin täyteen...) ja automaattivaihteisto on osin just sitä. Olen tässä viikon nauttinu, miten lähtee, kun ite vaihtaa ja vähä polkasee samaan hengenvetoon. Katras- sekä rojukyydistystä on testattu ja vaikka lämpöjohto on aina vaan se ärsyttävä kierrettävä ja kierrettävä ennen kuin löytyy oikea asento, niin se sijaitsee kuitenkin seisontaetäisyydellä maasta, mikä on sinällään jo silkkaa juhlaa. Lämppäri on varsinainen nuhapumppu, mutta josko sille jotain olisi tehtävissä... Yksi vastaantulija oli tänään tosi halukas testaamaan, miten puskurihäkkyröillä tönästään meneen, mutta jokin ihokas siihen väliin jäi, ettei juuri hipaissut. Tietä on, mutta aika monilla on pakkomielle kulkea keskiviivaa tai mieluiten vähän vastaantulijan puolta.

Eilen aamulla oli aika hieno kuura puissa. Olin vähän liian varhain liikkeellä valokuvaustaitoihini nähden, mutta räppäsin kuitenkin.





  


Luonnossa kaikki oli tietysti monin kerroin ihmeellisempää. Melko ihmeellistä on ollut päivät muutenkin. Paljon henkisiä sekä fyysisiä lahjoja ja todettava on, että venymällä tulee kuitenkin tehdyksi. Jos ja kun ilmenee, että jotain tärkeääkin on jäänyt tekemättä, niin voi ainakin rehellisesti sanoa, että yhtään enempään ei olisi kyennyt missään mielessä. Pari yötä nukuin jo niin pyörryksissä illasta aamuun, että harvoin elämässäni on tapahtunut.

Huomenna illalla on tiedossa vielä erityistä ohjelmaa, mutta sen jälkeen heittäydyn täysin rennoksi. Ainakin näin etukäteen ajatellen... Joulu ei vieläkään näy kovin monilla tavoilla, mutta eipä ole onneksi mitään paineitakaan mistään suunnasta. Taidan käydä huomenna kirjastossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti