20.12.2010

Heittovirtaa

Tänään valkeni ainut vapaapäivä, jonka sain viettää täysin omassa rauhassani ja mahdollisuudet olisi ollut lähteä vaikka mihin. Johonkin kirjakauppaan olis vähän tehnyt mieli mennäkin pyörimään ja mieluista seuraakin olisin löytänyt helposti, mutta pelkkää saamattomuuttani jäin vaan huilimaan. Hoidin kouluun viennin pipo visusti korvilla ja rönttömeininki jatkui koko päivän.

Hyökkäsin kaaosvaltakuntaan ja rinsessan silmän välttäessä putsasin monet kohteet perusteellisesti. Uloskin tuli lähdettyä ajoissa ja keskuspannu kuumeni kummasti tyhjennyksen seurauksena. Olen hankkinut 'kartanolle' lumikolan ja autoni perässä sen tyyriinä kiikuttanut perille, mutta kaikki, mikä ei ole 10-tuumasella seinään lyötynä...katoaa (no, tiedän kyllä, että se hoitaa nykyisin tehtäväänsä huvipuistolla). Tähteellä oli kymmenisen vuotta sitten erään muuton jäljiltä turhaksi jäänyt oranssinen kolalapio, josta ajan hammas on syönyt hantaakin vai minkä lie käsikahvan. Sillä sitten aloin nirhiä. Epämääränen savu laski tasan sieraimeen siihen pihalle (olin lakassu koko pannuhuoneen purut ja tikut joukkoon). Harjasin yhen hautautuneen kulkuneuvon ja peräkärryn esiin. Akku sano vaan vooo-ou, voo-ooooo. Vedin piuhoja ja löysin akkulaturin näkösen. Ikinä en ole tarvinnu käyttää, mutta laitoin miestä-poikaa sen toimintaan, enkä kyllä tiedä, kun ei se mitenkään kertonu, että lähtikö lataamaan. Olis niin hinku putsata menopeli sisältä, mutta ensin se olis saatava johonki notkeesormisempaan ympäristöön ajettua. Nirhin ja nirhin sitä lunta sivummalle. Pimee tuli. Säädin ajastimia, että muutama vaivanen pihavalo näyttäis edes jotain ja sitten vaan luovutin lopulta.

Se tässä on huvittavinta, että olen melko tyytyväinen päivääni. Oma kotteroni on täyteen pakattuna lajittelujätettä ja monenlaiset asiat on valmiiksi mietittynä. Varsinaista joulu-joulua ei sinänsä ole vieläkään, mutta kaikki ehtii oikein hyvin. Ooh, meillä on kuulemma uusi lumikola =). Jonku viestin aina kerkee välissä laittaa ja....ooh, mulla on myös uusi patterilaturi. Juhlaa! Mähän siis laitoin jostain pyödälleni eksyneet pari tavallista patteria epähuomiossa laturiin kahden ladattavan lisäksi ja hetken päästä laitteella tai muunninjohdolla ei ollutkaan enää eväitä jatkaa toimintaa. Kiva lumihuuru vaan ilmesty pleksikannen sisäpintaan. Se siitä sitten. Samalla johdolla olin kuunnellut tietokoneen kaijuttimista höpinät ja musiikit. Hiljasta tuli silläkin rintamalla. Nyt on taas kaikki toiminnassa =).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti