19.9.2010

Elämyksiä siisteihin lokeroihin

Hieno viikonloppu takana. Päässä menee taas pitkän aikaa monta raitaa ja niistä kehkeytyy jotain näkemystä ja kokonaiskuvaa ajan kanssa. Aina oppii uutta, näkee ennennäkemätöntä, kuulee ihmeellisiä ja toivottavasti muuttuu fiksummaksi kokemansa myötä. Ainakin oli kaikki seura mieleistä ja omalla aaltopituudella. Ei vienyt energiaa, vaan latasi akkuja. Elämään jää monta vitsiä ja sanontaa =D. Aivan samoin kuin muutamia viikkoja sitten. Mua on nimittäin vaivannu 'fasettilukko' kiitettävästi ja huvipuistossa valmistu hölpät. Terveisiä vaan niille, kun vielä pysyy mukana jutussa =). Tän kertasia pitää vielä toistella riittävästi, että jää pysyvä jälki eloon.

Ikea on nyt koettu. Mieluinen opas oli mukana ja kaikin puolin tarpeen, että sain perässä ajaa paikanpäälle ja kaikki krumeluurit tuli sisäistettyä. Aikaakin sai kulumaan kiitettävästi. Ensiskannauksella oli paineita hankkia tiettyä laatua ja jonkinlaisen otoksen raahasimme mukaan. Mulla oli auton perässä jo kaivurin kauha pohjilla, mutta hyvin saatiin pakattua lisää painoa. Samalla reissulla olin jo vaatesateessakin ja yksi jalkajakkara myös siellä kyyhötti kauhan vieressä. Myönnettävä on, että muutamat kynnetkin siinä katkeili, mutta eipä hätää. Sain lahjaksi elämäni parhaan kynsiviilan ja nyt toisen lahjan loimotuksessa viilailen asiat kuntoon. Tietysti hamstrasin 'siskon pajasta' lajitelman koruja, kun oli taas uusia innovaatioita syntynyt. Päällisin puolin tuntuu hyvinkin materiaaliselta, mutta väittäisin, että kaikessa on 150% henkistä sisältöä. Materia on sivuilmiönä hyvinkin merkittävissä ihmissuhteissa ja palvee käytännön toimintaa juuri tämänkertaisessa elämässäni. Aivan parhautta!

Kotona vapautin työmiehen toimintaansa ja kokosin pelastavan kalusteen lisävarusteineen. Edelleen uupuvasta sähköruuvarista olin pakotettu pitämään esitelmän myöhemmin illalla, kun moni paikka kolotti pienellä kuusiokulmavimpulalla vääntämisestä, mutta suoriuduin kaikesta aika hyvin. Saan vaikutelman, että teen muutaman lisähankinnan tulevaisuudessa ja elämä helpottuu jälleen kerran tuntuvasti. Monikin idea sisustusmielessä jäi muhimaan ja saatan harkita keittiöratkasuita samasta kohteesta tulevassa.

Vettä on tullut taivaalta, mutta kaivotilannetta säästellen kävimme pihasaunalla  edellen peseytymässä. Tänään kuutamo valaisi niin hyvin, ettei tarvinnut lyhtyjä ripustella valaisemaan ollenkaan. Toissailtana olikin erityisen idyllinen saunareissu, kun meni vähän myöhäiseksi ja neljä lyhtyä oli viritettynä valoa antamaan. Puusaunan löyly oli lempeä ja leveillä lauteilla melko hyvin rauhallisessa ja hiljaisessa tunnelmassa sai oleskella pitempäänkin. Tämäkin kaivohaaste on pakon edessä tuonut sivuunjäänyttä käytäntökulttuuria tyrkylle ja oleminen on heti hienompaa. Ei voi valittaa!

Tämän otuksen pitäisi taas jo olla nukkumassa, mutta ehkä hetken vielä kirjaan perinteistä päiväkirjaa.






 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti