6.8.2010

Pienten ehdoilla

Yksi päivä meni muutamilla taas tukka suorana paahtaessa.




Toinen pakollisella vaate- ja repunhankintavaelluksella sisätiloissa. Molemmilla reissuilla kuitenkin mieleistä ja asiansa osaavaa seuraa, että hienostihan kaikki sujui. Maskikieppimahdollisuus molempien päätteeksi iltahämärissä. Voiko sitä paljon muuta toivoa. Ei edes väsymystä jälkikäteen, kun kaikki menee putkeen. Näin sitä vaan mennään yhteiskunnan tämän hetkisen tilanteen mukaan. Eipä lopulta hirvittävästi asiat ole muuttuneet omasta lapsuudestani. Tarjontaa on tänä päivänä paljon enemmän, mutta eipä kaikkeen tarpeiden luomiseen ole pakko haksahtaa. Otetaan vain kohtuullisesti ja tarpeellinen. Tosin - sukkien ja alushousujen kanssa tein ylilyönnin. Ensimmäiset häipyykin maailmankartalta aina yllättäen, mutta mutta... Näin nyt vaan kävi ja hiukanhan perinteetkin velvottaa =). Lähtötilannekin oli aivan nolla. Lapsilla on tämä kasvujuttu välillä tosi yllätyksellistä ja aina sen huomaa liian myöhään juuri vaatekaapilla. Ei auta kuin lappaa kääpiökokoiset kiertoon. 

Tulee muuten aurinkoinen päivä! Sanoisin, että tästä ilmiöstä on saatu nauttia. On se monenlaista riehumista rajoittanut. Tänään taidan kerätä loputkin punaviinimarjat puskista. Siellä on 'symbioosikaverit' seurana nyt jo vähän liiankin kanssa, mutta tilanteen mukaan ja sekaan vaan. Linnut hoitivat aika monta puskaa, mutta jostain kumman syystä pari puskaa on täysin koskematta. Pikkukaverit nakertaa kyllä tauotta. 

Ihan kaikessa korostuu nyt runsaus. Kaikkea tuntuu olevan yli tarpeen. Koitan olla päivittelemättä tai kritisoimatta. Nautitaan nyt ja otetaan vain tarpeen mukaan - aurinkoakin.   

2 kommenttia:

  1. Kerro tyhmälle pöljälle, että mitä tuo "maski"-juttu oikein tarkottaa? Naamaan sen yhdistän mutta mistä se oikein tulee?
    Ihmettelin sitä jo tuolla uintikuvassa, mutta tyhmyyttään ei heti arvaa näyttää =)

    Minä oon seurannu ikkunasta kuinka punaset marjat hupenee pensaasta. Ehkä mun pitäs mennä osille??
    Ootan ne aina mehevän kypsiksi, melkeinpä läpikuultaviksi. Oottamista ei välttämättä palkita..

    VastaaPoista
  2. Tätähän se on. En minäkään tiennyt. Se on voitu keksiä paikallisesti tai olla joku käsite. Se on snorkkelista ne silmille tulevat 'yhden näytön uimalasit'. Tässä blogissa käytän vaihtelevasti selittelyä, hipsuja ja aina vaan vähemmän oikeita lainausmerkkejä. Nykyään on kiva vaan lätkästä puhetyylin sanoja just niin ku ne tässä ollessa tapahtuu muutenkin. Tasokas kirjoittelu saa tapahtua jossain toisaalla. Kysyä voi. Kyllä mä koitan selittää =).

    Sain kerättyä, mitä meinasin. Aika paljon jää vielä linnuille, mutta ehkä sekin on hyvä. En ole ihan varma näidenkään kypsyydestä, mutta seisotan kylmässä jonkun aikaa ja sitten vasta pakkaseen. On muita suunnitelmia, niin ei viitsi enää viikonloppuna tai myöhemmin varsinkaan ryhtyä =).

    VastaaPoista