10.3.2013

Parantava aurinko

Moon parantolassa. Aurinko lämmittää täysillä päältä ja sähköhuopa alta =). Kattokaa vaikka.




No olen sisätiloissa sentään, että tossa välissä on kärpästen juhlima klasi. Terassikausi on avattu!!! Fluntsa iski ja mitään ei jaksa, mutta tätä nyt ei mitenkään voi ohittaa. Vesi tippuu silmistä, vaan ei tahtia haittaa. Auringonsäteet talteen vaikka lasaretissa maaten. Aina vaan olen sitä mieltä, että lasiterassi on parasta, mitä vanhaan taloon on tullut tehtyä. Eilen kertasin jälleen Tollen Läsnäolon voiman samoissa merkeissä ja nythän voin sitten jatkaa oppien harjottelua antaumuksella.

Kamerasta loppu tietty patteri,  mutta koneella sohasin yhen puhkipalaneen meditointiaiheen tosta yläviistosta. Tuosta ei saa mitään kuvaa, miten hienosti kirkas aurinko peilaantuu puikoista ja tippuvista vesipisaroista. Pleksikatto soittaa omia napinoitaan lämmön vaihtelusta ja tietysti kärpäsiä pörrää. Ei ole valittamista olosuhteissa!




Näin niitä tulee aikoja levätä ja mahdollisuuksia saada uusia inspiraatioita. Elämä on aika jänskää. Eilen istuin myös eteistoimintoihin aina liian pieneltä tuntuneessa ulkoeteisessä lukemassa. Vähän vaatekoria siirtämällä sain täydellisen tuolin kohtisuoraan aurinkoon ja kaikki tilpehöörit käsistä lapsen hattuhyllylle. Yksiö toimi täydellisesti. Olin vielä oven takana piilossa, ettei kukaan häiriintynyt tai huomannut ihmetellä. Täytyy sen eteisen siis olla riittävä rytkysulkeisiin, jos sinne mahtuu joukkoon asumaankin =).

2 kommenttia: