18.3.2013

Esissä

Se on taasen yksi messuilu kokemuspankissa. Messuilla olo on kokonaisuutena kuntoa ja valppautta vaativa paketti. Pelkästään kulkemiset, organisoinnit ja jaloillaan olo kolme päivää putkeen vieraammassa ympäristössä ja hälyssä on tuntuvaa vaihtelua. Kaikissa vaiheissa nopeasta reagointikyvystä ja tarkkaavaisuudesta on hyötyä. Silti on hyvä tietysti pyrkiä liikehtimään rauhallisesti ja luontevasti myötäillen, jottei sentään säikyttele ketään. Ulkona oli kauniita aurinkoisia päiviä, mutta sisätiloissa ilmastointi kuivasi ihoa sekä hengitysteitä kiusaksi saakka, vaikka kosteuttavat voiteet ja vesipullo olivat ahkerassa käytössä. Olosuhteet ovat hitusen kuin jonkin sortin poikkeustilassa, mutta hyvä valmistautuminen, aikasempi kokemus, messuamisen aihe ja hyvä seura pelastaa paljon.




Viikonloppuun kulminoitui melko laajalta haravoinnilta lähtenyt työrupeama, johon olikin sitten saatu toimiva ja hyvä keko kokoon. Graafinen ilme värityksineen kaikkineen toimi yhteen yhteistyötahon kanssa ja heidän vuosikymmenten saatossa kertynyt rento messukokemus loi kotoisuutta. Lehdistö noteerasi kiitettävästi kyseessä olleen hankkeen jälleen kerran, että kannustusta sai tuntea saaneensa. Asia on hyvä, mutta ajat haasteelliset ja koska kyse taasen on asumisesta, niin sijainnilla on kaikki merkitys. Senpä vaatimukset ovat onneksi jokaiselle hyvin yksilölliset ja varmasti tässä maassa on muitakin itseni kaltaisia, jotka pitävät juuri tätä seutua hyvänä sijaintina. Tämä oli julkistamistilaisuus, että varsinainen markkinointi vasta alkaa.

Kummempia hötkyilemättä tehtiin kodinkoneiden nippuhankinta rakenteilla olevaan taloon eilen ennen työrupeamaa. Nyt on taas yksi asia lisää hoidettujen listalla.

Tänään vietän lepopäivää eli siivoan mettäkotona =). Aurinko paistoi aamusta, mutta nyt jo sitten pilvistä. Pakkasta tuntuu riittävän tähän maaliskuuhun. Minä odottelen lämpöä ja katselen rauhassa lasin läpi pakkasviimaan. Mahtaisi olla aika kylvää rairuoho. Pikkunarsissit pääsivät tänään koriin.





2 kommenttia:

  1. Tänään tuli fiilis, että oot alkanut taas kirjottaan blogia. Ja niinhän olitkin, hienoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se on niin satunnaista, mutta jotain kumminkin =)

      Poista