9.11.2010

Hyvin hän pärjää

Ei musta kotona ole tarvinnu olla just miksikään. Ihmeellistä. Mahtavaa todeta, että vaippaikä ja kaikki sen semmoinen on takana. Ihminen toimii hyvin pitkälti omilla aivoillaan, kun on terveet lähtökohdat ja olosuhteet kunnossa. Puhunko mä nyt vielä itsestäni - no ehkä, mutta ei ollut tarkotus. Porukka hoitaa toinen toisensa huomaamatta suurimman osan aikaa. Rauhalliset napakat ohjeet ja kaikki hoituu. Tietysti parempi puolisko on loistanut, kun on luotu lasten, eläinten, poikkeustilojen ja kaiken vastaavan hoitamiseen. Rehellisesti en ole kertaakaan tehnyt edes ruokaa vielä. Olisin tehnyt, mutta kun ei tarvii. Paikat on pysyny ojennuksessa pienellä paimennuksella ja samoin aamulähdöt. Viimesen päälle, kun töissä kuitenkin kuluu pääosa energioista.

Vainko on pimeetä ja vainko ny vähä tuulahtelee! Siskolikka ottaa aurinkoa jossain päin maailmaa ja täällä ootellaan kunnon talven alkamista. Ei tässä nyt tällä kertaa irtoa oikeen enempää. Olkoon siinä.

***

Tää jäi koko turha alotus johki roikkuun, kun säntäsin tilanteisiin. Ilta on ollu sitten totaalista riehumista pari viimestä tuntia. Ei olla puututtu, mutta nyt pari sävyisää käskyä ja rauha maahan.

Aivan omituiselta suuntaa kuuluu ritinää ja lirutusta; pohjoisen puolen ikkunan luota. Ikinä ei moista ole tapahtunut viimesen 10 vuoden aikana. Tuuli on edelleen kova ja jotain tihkua tulee. Outoa ja uutta.

Hister (Nostraa vapaasti mukaellen) lähtee nyt kehiin. Kuulostaa siltä =).

3 kommenttia:

  1. Seesteistä vallan. Ja pian huomaat, kuinka vuodet ovat kulkeneet ties minne, vieneet lapsetkin maailmalle.

    VastaaPoista
  2. Niinpä, se kaikki on jo kerran tullut koetuksi tässä elämässä, että tuttua hyvinkin vaiheet tästä eespäin.

    VastaaPoista
  3. Oon monesti hämmästelly näitä meijän yhtäläisiä tuntemuksia kaukunpaistamisista lähtien ja nuo sun äänien kuulostelut kuulostivat ihan just meikäläisen eilisiltaisilta pähkäilyiltä, että mikä ja missä tekee tuommosta ääntä.
    Luulin ensin kissan rapisteluiksi,
    mut sitten se kuului etuoven luota ja kai se oli tuulen heiluttelema kynttilälyhty oven pielessä.
    Kummaa nakutusta.

    Synastria Aurinko-Uranus?
    Vaiko Neptunus-Venus?
    Sekä että joko tai.

    VastaaPoista