4.7.2013

Rauhallisia eleitä

Non ni. Yhet nukku teltassa ja siksikö vai miksi, mutta heräsin 2.03 ja siitä asti olen heilunu hereillä. Lukijassa on The story of Trapp family singers ja se sitten eteni. Ei mikään kovin kummonen tarina, mutta aukko oli sivistyksessä ja pakkohan se on paikata, kun moisesta tuli juttua.

Heinäkuu alkanut ja loma myös. Kukkapenkkejä en ole hoitanut, mutta vanhasta tottumuksesta ne vielä jollain tavalla kukkii. Eilen illalla katkoin suurimman osan jo kukkineista turhista varsista edes, mutta rikkaruohot rehottaa.




Kalliokin on jo ihan sammaloitunut. Nyt on vaan tämmöstä haahuilua. Sukat neuloin ja jotain paljetteja purkasin talteen yhestä vaatteesta. Näillä nollasin täysin tyhjän oloista päätäni vielä lisää. Tässä menee päällekkäin uudistamista ja puhdistamista, mutta hyvin kivuttomasti ja helposti. Lasten yökylää ja tapaaminen päivässä omien kamujen kanssa on sopiva tahti.

Kasvihuoneen katto alkaa olla uusittuna, röykkiöittäin leluja on lähdössä ja mietin peräti vähän sisäseinien maalausta. Tosin vasta mietin ja sen kanssa voi käydä yhtä hyvin kuin liikunnan harjotuksessa, jos yleensä alkaa edes. Selvästi kelaa vanhat repertuaarit ja kiinnostuksen kohteet läpi, mutta karsinta on kaikkein mieleisin toimenpide.

Lomalla on hyvä ottaa rennosti ja pistää softa päivitykseen. Tekis mieli hypistellä sitä numerolevyä, jossa pitää järjestää neliölaatat oikein. Pyöristetyt kulmat pitää olla paloissa ja liukua kuin unelma. Miksei mulla ole semmosta? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti