13.7.2013

Rauhaa suonissa

Sutasin lukea The astonishing power of emotions; let your feelings be your quide Hicksin pariskunnalta ja Paul Seligin The book of love and creation; chanelled text. Näinpä olen taas pariin kertaan vahvistanut sen, minkä muutenkin allekirjoitan. Hyviä muistutuksia monista asioista ja varmasti jotain uuttakin. Jälkimmäinen oli tarkoitushakuista noitten selväkuulo- ja selvänäkökykyjen kanssa =).

Aurinko paistaa ja paratiisin rauhaa ei häiritse mikään. Räksä nyt vähän häiriintyy kattien liikuskelusta, kun poikanen alkaa just kohta harjottelemaan lentämistä. Alkaa pikkuhiljaa olla liki autuas olo.



Kävin mä vähän toissapäivänä järkyttämässä mielenrauhaani, kun ajoin hiukan vilkkaammissa paikoissa tottumalta ja itelleni edelleen näköjään vieraassa paikassa. Navi, puhelin ja auton säätimet sekä se vilinä tämän pysähtyneen rauhan kontrastina veti melkein raiteilta. Sitten menin lukemaan vielä yhden 'kahelin' matkaselostuksen nimen omaan auton ratissa ja meni perspektiivit ihan nurin. Joillekin totaali säätäminen ja säntääminen on kala vedessä -touhua =). Yleisesti olen aina pitänyt ajamisesta, mutta en kai missään vilinässä silti.

Mitähän sitten. Kutsuisiko ittensä kylään? Hyvä idea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti