9.6.2013

Piti jo talvella

Menetin juuri sivun verran tekstiä kuvaa liittäessä ja nyt mietin, mistä vinkkinä. Noh, unohdetaan ne ja otetaan katkelma tätä hetkeä.

Sunnuntai. Rauhallista ja lämmintä. Mietin juuri, että viime päivinä on lähtenyt energiat liikkelle. Vähän isommatkin möhkäleet materiaa liikahtelee ja tavallaan elämä lähtee uusille urille monellakin. Olen itsekin tehnyt paljon pois sellasta, mikä oli suunnitteilla jo tosiaan talvella. Lähti mm. tällanen visuaalisesti miellyttävä materiakiteytymä kiertoon.




Kooltaa laajempi, mutta tuskin painavampi, leikkimökki on vielä tähteellä, joka viimeistellään lähtökuntoon. Kesällä näkee, jaksaa sekä ylipäätään huomaa järjestellä ja organisoida elämäänsä uuteen malliin. Talvella on vaan paljon puhetta ja vähän villoja - aivan kuin meidän välikatolla, mutta se on kokonaan toinen juttu.

Kotiseutuun tutustumisesta huomasin sellasta, että autosta kannattaa nousta vaikka miten omituisissa paikoissa, jos todella haluaa yllättyä. Tässäkin kuvassa paikka, jossa koskaan en ole käynyt, mutta tuhat kertaa hurahtanut ohi. Kannatti pysähtyä. Hienot vibat oli.




Kotipihassa näytän pistolapiota kukkapenkkien reunoille. Hiekkaraidat toimii unelmasti, vaikka olisi melkein umpeen ehtineet ruohottua. Hiekka rapisee juurista takasin paikkaansa ja hetkessä tulee siistiä jälkeä. Jaloakileijat on pitkästä aikaa tuottaneet pari uutta sävyä.




Jatkan selkeytystä ja ilmakin on täydellinen.

2 kommenttia:

  1. "..visuaalisesti miellyttävä materiakiteytymä kiertoon..."
    niinpä näyttää ja oikeestiko?
    Milläs nyt levottoman mielen matka taittuu??

    Yhellä motoristilla nuo taas lisäänty kolmella hupshei yhestä jäämistöstä..vara valita millä levottoman mielensä suitsii :)

    Tuota ympäristönsä näkemistä ja kokemista uusin silmin
    vois harjotella pienissä ympyröissäänkin
    tulemalla ja menemällä
    eri suunnasta
    kuin siitä totutusta
    josko se auttas
    muutenkin uusien näkökulmien omaksumisessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuo oli se meidän surullisen kuuluisa 'päältä ajettava ruohonleikkuri'. Oma vanha on edelleen olemassa ja monttuvehkeitä parit. Tarkkana saa olla jatkuvasti, ettei lupaa hankintoja =)

      Puhut asiaa ja kaikki arkipäiväset kahvinkeitot sun muut pitäs tehdä vähintään viidellä eri tyylillä, että aivot rakentais uusia kytköksiä. Pitäsköhän veivata huonekalut taas kerran vinksin vonksin...

      Poista