11.6.2013

Juhannustunnelmaa

Muutama päivä sitten nämä jo vuosittain hyvinkin etuajassa kukkivat ruusut ilmestyivät.
Aika siisti peilikiiltokuva tulisi tästä vinkkelistä. Vaikka mikä peili se olisi, josta kuvastuisi ihmisen sijaan kasvi. Kas kun ei vihannes =).




Juhannustunnelmat tuli mieleen tänään myös saaristokeikalla. Pääkaupunkimme on melko miellyttävä kesäauringossa ja hyvässä seurassa liki täydellinen. Täysin ventovieraat ihmiset ja eläimet oli ehkä parasta tälläkin reissulla. Myös asiat, joita ei ennen ole kokenut tai nähnyt. Kuten tämä ilmestys.




Elämä on tulemista ja menemistä. Teleporttaus olisi niin tarpeen, ettei joutavia viiveitä tarvisi lusia läpi. Taas siirtyi möhkäle, kun kaivuri meni toiseen kotiinsa hommiin. Se on ehtinyt palvella jo muutamissa jutuissa lumien mentyä. Eilen viimeksi se nyppi kantoja ja vahvisti salaperäisen raunion arvelemakseni maitotonkkien jäähdytysaltaaksi. Tai ei se oikein mikään muu voi olla, kun oli korkeintaan pari metriä syvä ja tasainen valupohja. Siitä tehdään jotain erityistä, kun on energioistaan niin viihtyisässä katveessa. Salainen puutarha ympärille ja vaikka sadevesialtaaksi.

Pihasaunalla Vinolassa päästään kohta kylpemään. Siellä jäi piipun nuohous vähän vaiheeseen, kun kuula irtosi ja jäi jonkun sortin tukkeeseen kiinni piipun alapäähän. Jäi kiuashormiin, mutta kiuas on liitetty niin ylhäältä, ettei paljon haittaa. Sopivan vaijerin käteen osuttua se hivastaan irti. Kaivon vesi tuntuu olevan puhdasta ja sitten vaan vähän hiirien juhlien jälkiä vähemmälle. Savu tulee jo kutsuvasti piipusta, että mahdollisesti tänään jo päästään kokeilemaan juhannustunnelmaa siltäkin osin.

Eikä se juhannus ole vielä edes käsillä! Tämä kesän alku on ollut antoisan lämmin ja viipyilevä jo pitkään. Viime yönä vasta täällä tuli sen verran kunnolla vettä, että maa siitä jotain hyötyikin. Viilentyneeseen iltaan nautiskelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti