22.10.2010

Luovuudella pärjää

Aamusta ajoissa hereillä. Oikeastaan yökin meni osin kuunnellessa, miten sokkeliheikki tutki välillä sängyn ympärystä. Katin aikoinaan hampailla säätämä digitaalinen mittari oli näyttävinään -6 astetta pakkasta. Lähdettiin sitten yöpaidat ulkovaatteitten alla huvipuistolle tiipparin kanssa sulkemaan vesiä. Hana tuntui olevan jäässä, mutta ei mitään katastrofia näkyvissä. Sulkukaivon kansi jäässä, mutta naputtelu auttoi. Lukkopihdit toimintaan ja johonkin suuntaan vääntäessä tuli viimein tiukkaa vastaan. Sieltä ei sitten enää juomavesiä haeta =).

Kotiin valmistautumaan uuteen lähtöön. Oli oikeen lista tehty edellisenä iltana, mitä kaikkea hoidetaan. Olipa muuten hyvä, että listalla oli jätelajitteluun vientiä, kun auton perästä löytyi vielä edellisenkin aijotun keikan tavarat =). Hieno rinki saatiin aikaseksi ja sen tuhatta asiaa kuntoon, mutta kyllä oli sitten päiväkin puolessa.

Jossain vaiheessa alkoi pönttö liruttaa, kun sitä epähuomiossa kuitenkin vedetään välillä, vaikka kaatovesiä on vieressä. Pumppu kävi koko ajan ja kaivossahan ei tunnetusti ole paljon haaskauksen varaa. Ei auttanut kuin purkaa pönttö atomeiksi - no ei siinä montaa liikkuvaa osaa ole. Meillä oli säiliössä veden säästämiseksi asennettuna leka, josta jo aiemmin kuulemma irtosi etiketti ja aiheutti vastaavan ilmiön. En ollut tilannetta seuraamassa, miten sen kanssa toimittiin, mutta äkkiähän tuo selväksi kävi ja tasan toinen etiketti kanitti uimurin (vai mikä lienee) välissä. Laitoin samalla vielä toisen puhtoisen neliöpullon, että vettä kertyisi vielä hitusen vähemmän. Viritin jopa topparin vetonupille, että enää sitä ei vedetä ajatuksissaan.

Jollain tavalla energian virtaus kanittaa eri johtimissa. Yläkerrasta paloi aamupäivällä lamppu vaatehuoneesta ja kun lähdin sitä vaihtamaan, kulminoitui tilanne siihen, että käytin kaikki jäljellä olevat kuusi lamppua sinne sekä viereiseen huoneeseen ja sulakekin oli lauennut päältä. Aikojen kuluessa lamput ja tilat on vissiin himmentyneet, mutta nämä vaan porskuttaa. Kyllä nyt näkisi käydä läpi jopa ne vaatteensa, mutta mutta....saa nähdä.

Kotitaiteilija on viihdyttänyt päivittäin lukemattomilla teoksillaan ja tuotanto senkun jatkuu. Eilen leikkasin pieneksi käyneistä samettihousuista lahkeet poikki, kun reidessä oli reikä, enkä saanut aikaseksi siihen paikaa. Tuli shortsit ja taiteilija hoiti lopuista kahdelle pehmokissalle tämmöset kulkusella. K niin ku kissa.




Se on tonttulakki

Taiteilija noituu parhaillaan iltapalaa ja saa olla varma, että jotain ihmeteltävää on tarjolla. Keittiö on aina niin siisti ja puhdas, että huomion voi todella kiinnittää kattaukseen. Ei ole perinyt tässä mielessä vanhempiaan. Ehkä se tulee jostain kauempaa =). Nyt nautiskelemaan loppuillasta! Koskaan ei tiedä, mitä muuta kivaa tapahtuu vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti