17.1.2012

Sätkynukke huurteessa

Jo vain! On siinäkin toteamus. Aika on hurahtanut siivillä. Työtä vuorotta, mutta pieni keskittyminen väliin, että sitten voi taas tosissaan keskittyä uuteen jotokseen.

Muistan taas pitkästä aikaa, miten tehdään laskuja, ojennetaan vaalilippua, aktivoidaan sitä ja tätä sekä revetään sen tuhanteen suuntaan hyörinässä ja höpinässä. Melkein ihmettelen, että kykenin ja selvisin. Aikamoista siivousta oli myös ja sitten irtoaminen - pitempään liekaan. Joku paleluhorkka on vainonnut ja eilinen oli aivan huippu, kun huomaamattani kiduin päivän kylmässä. Illalla särki jo luut ja nivelet. Tänään sitten asioille tehtiin jotain ja itsekin varauduin parilla lisäkerroksella rytkyä. Istuin koko päivän lasketteluhaalareissa sisällä =). Päivä oli lopulta monivivahteinen ja lähtöhetkellä muistin vielä unohtaneeni pari juttua, mitkä piti olla 'seiteissä' jo eilen. Ne vielä ja huvipuistolle.

Yks katti on kans seonnu näistä kylmistä ja kai siitä mun eileniltasesta värjötyksestäni. Se jumitti mun päällä ja lämmitti koko illan kehräten siinä, kun en oikein kyennyt mihinkään. Nyt se tunkee suuhun ja äskenkin oli pitkän aikaa läppärin alla hyrräämässä (nypytän selälläni). Leivinuuni lämmitettiin toissapäivänä ja kaikki katit oli tietysti sen päällä. Eilen töistä tullessani teki mieli kiilata niitten edelle ja ryysätä enstemmäisten joukossa parhaalle paikalle sinne ylös, mutta niin vaan kävi, että kolme naamaa sieltä katteli hetken päästä tyytyväisenä alaspäin.

Niin huvipuistolla. Sinne on tän päivän aikana ilmaantunu pellit piipun ympärille ja piipusta tuli savua. Saunassa oli väliaikanen kiuas ja puut ritisi pesässä. Kaikenlaista muutakin oli tapahtunut edistystä. Mahtavaa! Lunta satelee köykäsesti joka välissä sen verran, että aina saa olla auton päältä harjaamassa. Myöhään meni taas, mutta menköön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti