19.12.2011

Kuonan poistoa

Onneksi mökki ja huvipuisto ovat korkeilla paikoilla - tosin kohta saa varmaan hankkia veneen ja kulkea sillä tätä väliä. Tyhjennettiin likakaivo ja menikö päivä, kun taas alkoi vaikuttaa, että on tyhjentämisen aika. Oikein aavisteltu, ettei ole vielä uuden systeemin mukaisia jutskia, mutta silti jotain rajaa pitäs olla. Onhan se kiva, että johonkin tulee tyhjää tilaa, minne lorista. Taivaalta tulee tauotta.

Monena aamuna on tullut liki hysteerisen huvittunut olo, kun kaikki tuntuu niin epätodelliselta. Ei oikein voi olla varma, että tuliko lopulta herättyä ollenkaan ja mitä se pimeydessä baanaaminen oikein on. Mun ropposen ajovaloilla ei ole tehny pitkään aikaan mitään ja tänään sitten olin vaihtamassa niitä pois päältä pitkinä, kun polttimot eilen vaihdetiin. Tärkeintä, että kaikki tuntuu omituiselta. Huvipuistolla oli aamulla outo jouluvalo, kun ajoin ohi.




Tänään oli nuohooja käymässä ja melkeinhän sai jäädä olemaan, kun teki niin huolellista jälkeä. Olen kyllä kiinnostunut jokaisesta hormin mutkasta ja omintakeisista työvälineistä, joita tämänkertaisella hepulla oli aivan oma arsenaalinsa. Melkein on voimat pois, kun koko päivän on saanut olla niin tarkkana. Kai sekin väsyttää, että alotin illalla Folletin trilogiaa ja hiukan ilta sitten venähti.

Jos tapahtuu suunnitelmien mukaan, niin syön kevyemmin tässä lähiaikoina ja teen tilaa jätesäkkejä apuna käyttäen vähän siellä ja täällä. Melkein on pientä agressiivisuutta ollut havaittavissa normi-siivouksessa ja se on pelkästään hyväksi. Monet asiat on selvästi kaluttu loppuun ja jäysteistä on tarve päästä kokonaan eroon.

Tuo jouluvalo on kevytpressu. Sen alla sateen suojassa ahertaa pahaillaankin pari tyyppiä; toinen tuo materiaalia ja toinen askartelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti