12.6.2011

Runsautta






Nämäkin on sitten melkein kukkineet, mutta huomasinpa ottaa huumaavaa tuoksua edes päiväksi töihin. Helle on sitä luokkaa, että kukinnat tullaan näkemään aika nopeessa tahdissa peräjälkeen. Meillä on harrastettu lomakeitaissa tyypillistä päivittäistä kastelua ja silti maa meinaa muuttua tyystin tomuksi. Kasvihuoneeseen kylvämäni kesäkukkien siemenet iti aika hyvin, mutta nyt ne pitäs siirtää johonki ulos, eikä ole valmista tilaa. Taidan laittaa väliaikasesti kehittymään ruukkuihin perennoitten sekaan varjoon ja vähän myöhemmin vienkin huvipuistolle. Siellähän on uusi kukkapenkki. Juttuja voi tehdä näinkin viiveellä. Mulla alkaa ehkä kukinnat, kun toisilla on jo kaikki lakastunu....no joo =) Paahteeseen tarttis sukeltaa sitte, mutta kakkua uuniin ja yhdet kahvit vielä ennen sitä. Nii ja kestovärit töihin siksi aikaa, että silmät erottus edes jotenki päästä. Muuten tänään onkin viikon ainut vapaapäivä, että pyhä pyhittyy siivotessa.

Elämässä on meneillään nyt prätkäreissua, mönkijää, mokkulan testausta, jonku nintendohöpötyksen opettelua, kuvien käsittelyä, uusien ohjelmien harjottelua ja synttärikutsujen tulostusta. Kaikki niin perin teknistä ja laiteavusteista. Siksipä päiväkirjanpidon väliin jättäneenä päätin kuitenkin ryhtyä kirjottelemaan oikein lyijykynällä vihkoon ja mieluusti upotan kaikki räpylät välillä multaan. Yhtenä iltana kävelin ehkä kuutisen km paljain jaloin ja suurin osa matkasta oli hiekkatietä - pieniä ystäviä oli myös siihen tahtiin, että luulin vähän väliä jonkun moottoriajokin olevan aivan kintereillä. Maadotus siis kunnossa. Olemista on värittänyt  myös kulttuuritapahtumat ja sitä myöten sosiaalisuus. Hankintapuoli on jäänyt kirpputoritasolle ja muutamaan nettiostoon, että rahtifirmoille on pari keikkaa tullut täältä käsin. Hienoa lämmintä kesää ja nyt kukkii.

1 kommentti:

  1. Sitä vedenkantoa piisaa täälläkin päin Suomea, kun tuli siirrätetyksi puita just helteiden alla. Ovat muuten yhä hengissä.

    VastaaPoista