12.2.2011

Hallitusti sormenpäillä

Hengissä ollaan, eikä sitten niin mitään asiaa. Töissä on massiivista uudelleen kalibrointia pohjilla ja jotain tietoista säätöä myös, mutta pakolliset hoidettuna jotenkin ja suuret linjat asettuu aikanaan. Hyvin menee, kun pysyy asioissa ja pitää ihmiset rakkaina ihmisinä loppuun asti. Tarkkailija on aina kovilla, mutta ehkä sitä jotain oppii pikkuhiljaa - ainakin kohdistamaan sitä tarkkailupistettä jatkuvasti mieluisempaan suuntaan.

Vapaa-aikana on sitten ollut hiljasta. Jälleen pakolliset hoidettuna jotenkin ja nippu kirjoja luettuna, mutta mitään mainitsemisen arvoista ei juurikaan. Nauroin Työpaikan ikuisille myyteille antaumuksella, kertasin kyllästymisenkin päälle Koirakuiskaajan perusasiat (arvostan osaamista ja  henkilöä), Salaisuuden ja Pyydä niin saat pistin vahvistamaan toisiaan ja Taideterapian käsikirja menee rinnalla, kun kertaan muutamia pariin kertaan luettuja ikuisuusjuttuja. Viikonloppuna en paljon yritä; järjestelen, liikun vähän ja luen.

Pakurinkääpää kokeilen keitellä teeksi ja katotaan, mitä sillä on virkaa. Toissailtana join kolme kupillista ja eilen aamuna olin aika väsyneen olonen. Suoraan sanoen koko päivän. Ei se nyt siitä teestä välttämättä tullut - olen satunnaisen kupin viikolla juonut jopa kahvia, mikä riittää jo vaikka mihin olotiloihin. Aika moni väittää nukkuneensa raskaasti ja olevansa väsynyt. Pakkasta tuli ja meillä ainakin kynnys nousi melkein metrin korkeemmalle; siitä ei helposti mennä yli. Haaveilen hiekka-aavikoista ja tankkaan kaihtimen välistä siivilöityvää auringon sädettä. Mielelläni lekottelisin oikein kuumassa. Kävin tänään kuitenkin termopakkaukseen pynttäytyneenä ja lumitöitä pohjille lämmikkeeksi tehneenä pienen lenkin timantteina kimaltavien hiutaleitten joukossa. Siellä on uskomattoman kaunista nyt.

Pakko mainita, että sain ylellisen toimituksen kynsien vahvistusainetta ja onkin todella pätevää tavaraa. Pienestä on ihmisen fiilikset kiinni, mutta tällä menee taas pitkät matkat vihellellen. Hallitut eleet sormenpäitä myöten antaa tekemiselle vaihtelun vivahdetta. Innostuin jopa vähän siivoamaan ja nythän näkee pölyn vaivatta.

Tälle viikonlopulle on Disney On Ice, mutta kiitollisena nautin, kun saan valita ihmisvilinän sijasta mökin rauhan. Hyvää mieltä kaikille tasapuolisesti!

2 kommenttia:

  1. Mikä ihmeen pakurinkääpä? Näkeekö sen vaikutuksessa entistä kirkkaammin valonsäteiden siivilöitymisen kaihtiminen välistä? Vai mitä kummaa?

    VastaaPoista
  2. Ei sillä kai mitään hallusinaatiovaikutuksia ole todettu olevan. Päin vastoin olen ymmärtänyt, että sitä ei voi käyttää liikaa ja vaikutus olisi kai lähinnä uudistava ja piristävä. Sillä on puheiden mukaan parannettu syöpää yms. Nyt on vaan testaaminen unohtunut. Kerron kyllä, jos piristyn silminnähden =).

    VastaaPoista