4.4.2011

Silmät ykstoista





Siinä on sitten hymiönä viimeset. Nämä ei kestä lähempää tarkastelua, kun sisältää elämäni ensimmäiset pyöröpihdeillä väännetyt lenkit, enkä viitsi mainita, miten ristiin survotut pihdit edes löysin ikiaikaisesta keittiöpakista. Hopealangankin leikkasin liian lyhyen, mutta samalla mallilla sitten jokainen helmi. Yksittäiset lenkit tuolla väleissä ei kai ole oikein asiaa nekään, mutta sopi mun silmälle ja noihin liian pieneksi vääntämiini lenkkeihin. Ei siis näyttelytavaraa, mutta rupesin niillä joulukuuseksi. Nymmä osaan sitte tommostaki ja mainittakoon vielä asiasta tietämättömille, että jokainen lenkki on itse väännetty ja sahattu suorasta tavarasta (nuo korvisten koukut löyty kotoa valmiina).

Pakurinkääpäteetesti etenee siten, että neljänä päivänä olen jo juonut nelisen kuppia päivässä. Olen aika ihmeteltävän hyvin saanut aikaan, vaikka on matalapainetta ja aamuherääminenkin ollut melko varhaista. Jos talviaikaa ajattelee, niin puoli 4 kuulostaa melkein häijyltä. Tänään nukuin normaalisti kuuteen. Ei kai se näin lyhyellä kokeilulla vielä mitään näytä, mutta katsellaan. 

Tänään on sitten taas meidän mettätie pääkallona suurimmilta osin. Vauhti on pidettävä ja toivottava parasta. Mäet ja mutkat hiukan arvelutti, mutta pääsin edestakasin. Postin ei kylläkään voi olettaa tuolla ajavan. Sattuipa äsken silmiini: luonnos talletettu 11:11 ja koneen kello näytti samaa =) Tämä on taas melko jatkuvaa asiassa kuin asiassa. Nyt vapaapäivästä nautiskelemaan - aaah.

3 kommenttia:

  1. Nonni, ala vaan heti tehdä myyntimatskua, kohta sille turneelle on lähdettävä.
    Sukkahousut jalkaan ja baanalle!

    VastaaPoista
  2. Silmiäni hieraisin jo edellisiä korukuvia katsoessani: itsekö tehtyjä? Vastaus tuli tässä, että ovat kuin ovatkin. Komeaa! Kyllä aamuvirkku ennättää...

    VastaaPoista