15.4.2011

Kevään onkaloita

Tässon alkanu kiinnostaa ojarummun sulatus, kun keksin omasta päästä virityksen =). Se ei tainnu olla ihan tarpeeksi tehokas. Äsken sitten viimein kurkkasin keskusteluja aiheesta ja olihan siinä omassakin ajatuksessa jo ideaa, mutta tehoja tosiaan vaatis lisää. Meinaan pari vinkkiä antaa, joihin löytyy välineistö ja katotaan ottaako tuulta. Tulvajärvi on alkanu levittäytyä sellaseen suuntaan, että jotain vois edes yrittää pikkuhiljaa. Tässä nyt harrastukset vähän haittaa 'töitä' ja sitten taas toisaalta työt harrastuksia.

Alkamassa viimeinen viikonloppu työpaikalla vähään aikaan, mikäli suinkin voin asiaan vaikuttaa. Tekisi niin paljon enemmän mieli rapsuttaa pihaa tai alotella sisärapsutuksia, mutta maltettava on vielä.

Päästäinen on meillä jo täysillä meneillään. Kaikenmaailman ruohomättäitä kasvaa salaatinlehdillä sekä ruohosipulilla höystettynä ja tipua, pupua, munaa ja ankkaa on paikat notkollaan. Aika huvittavia kyhäelmiä on jälleen kerran saanut todistaa. Eilen illalla pienin kyseli, miksi sanon pääsiäistä päästäiseksi ja miksi sitten sanon päästäistä. Se jäi vähän ilmaan, mutta kaikki oli tänään kyllä mukana, kun ihmettelin, mikä ihmeen pääsiäinen on kaivanu koko etelän puolen pihamaan täyteen pieniä käytäviä lumen alla. Sekin on oikeastaan ennennäkemätön ilmiö tällä mäellä ja ainakin tässä mitassa.

Huvipuistolle oli ilmaantunut viihde-elektroniikkaa. Viihtyminen on aina vaan paremmin taattu =). Kävin taas tänään ihan vaan zombina istumassa tunnin auringossa rapuilla. Mitään muuta ei irronnut tyhjyyttään humisevalla kupolilla, mutta hyvin maadotti.

Se on sitten kädentaitojen näyttelyä seuraavaksi, että visuaalista stimulanssia tiedossa ja aluksi kuullaan musiikkiakin. Kevättä kaikin puolin.

1 kommentti:

  1. Kappas vaan, minullakin on tuoreena mökkiläisenä pulma liikavedestä ojassa. En vielä tiedä tierummusta, mutta sellainen tarvitaan, ettei vesi makaa mökin ja varaston välissä. Ehkä joudun rakentaamaan sillan yli tumman veen.

    Pääsiäisiloa ilman päästäisiä!

    VastaaPoista