24.11.2009

Vapautuminen

Jotain tapahtui, koska nyt on täysin vapautunut olo. Annoin olla ja sanoinkin moneen suuntaan, että nyt ei vaan irtoa. Keskityin kuviin, kuvaamiseen, piirtelyyn vähän ja skannaukseen. Sillä suunnalla tapahtui oppimista ja tuli luotua muutama uusi ajatuskuvio. Kuva-aika oli otollinen muutamalle pienelle projektille, jotka vaativat sommittelua. Oma persoona näkyi korkeintaan kotona tai kotiväkeen verrattavalle kaveripiirille. Nyt yhtäkkiä olen vapautunut. Saattaa olla, että perheloma auringossa ja taustalla väijyminen on valmistellut tätä, mutta epäilen vahvasti, että asia tuli jollain tavalla terapiatyöskenneltyä viikonloppuna. Voi, kun kaikilla olisi yhtä arvokkaita ystäviä!

Olen taas mahdollisesti ottanut aika ison kakun vastapainoksi, mutta aika näyttää. Uusissa asioissa on myös innostumista ja muutoksen viehätystä. Sopivissa paloissa päivä kerrallaan on eteneminen.

Tutkin nyt vähän jälkikäteen kuvioita, joihin en ole perehtynyt. Halu ymmärtää sentään tallella. Se on terveen merkki =).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti